Naši dućani

Smičiklasova 21
Tel.: 01/ 4617 720, 4617 721
Fax: 01/ 4576 910
smiciklasova@printstudio.hr

Nalazi se nadaleko od Shopping
centra Immportanne Galerija.

 

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak 8 - 17
Subota 9 - 13

pogledaj na mapi

Martićeva 73
Tel.: 01/4651 994
Fax: 01/4651 995
marticeva@printstudio.hr

U blizini Kvaternikovog trga i
tržnice Gorica.


RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak 8 - 17
Subota 9 - 13

pogledaj na mapi

Praška 10
Tel.: 01/4812 921
Fax: 01/4812 925
praska@printstudio.hr

Nalazi se kod
Trga Bana Jelačića.


RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak 8 - 18
Subota 9 - 13

pogledaj na mapi

Boškovićeva 3
Tel.: 01/4870 507
Fax: 01/4870 508
boskoviceva@printstudio.hr

Nalazi se nedaleko od Trgovačkog
suda i MUP-a

 

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak 8 - 16
Subotom ne radi

pogledaj na mapi

Centrala

Zavrtnica 17, Zagreb 10000 pogledaj na mapi
Tel.: 01/ 600 88 88, Fax: 01/ 600 88 00, e-mail: prodaja@printstudio.hr

Novi, inovativni i kreativni proizvod u nautici!

Obljepljivanje bokova plovila umjesto bojanja! Nakon dvije je godine testiranja na brodovima koji plove Jadranom i u suradnji s poznatim svjetskim proizvođačem folija MACtac, odlučili smo izaći na tržište s novim, inovativnim i kreativnim proizvodom u nautici.

Radi se o aplikaciji naljepnica na bokove brodova. Za to postoji nekoliko uvjerljivih razloga: dodatna zaštita novim plovilima te vraćanje sjaja starim, bitno jeftinije od bojanja broda, brzina izvedbe, široki spektar boja naljepnica, estetski razlozi, podizanje vrijednosti plovila, besplatna reklamna površina, individualizam i inovacija.
 
Odlučite li se kupiti bijelu jedrilicu i onda je oblijepiti folijom plave ili bilo koje druge boje iz spektra od pedesetak boja te je dodatno ukrasiti vlastitim dizajnom ili logotipom, uložit će upola manje novaca u odnosu na razliku u cijeni za jedrilicu u boji.
 
Samoljepljiva folija je moderan make-up za novi brod koja nema samo estetske razloge, već i poput dobre šminke štiti brod od vremenskih utjecaja. Osim toga, ona se po želji može mijenjati svakih nekoliko godina i vizualno posve izmijeniti vanjštinu broda. Stručno uklanjanje naljepnica neće oštetiti brod.
 
Međutim, folije nisu namijenjene samo novim brodovima, već su osobito pogodne za starija plovila koja su već izgubila sjaj. U tom će slučaju naličje takvog starijeg plovila biti podvrgnuto totalnom makeover postupku koji će do neprepoznatljivosti promijeniti izgled plovila i zadovoljiti svaki istančani ukus. U konačnici folija će uvećati vrijednost broda. S jedne strane dobit će se posve novo plovilo za upola manje novaca koja bi inače bila potrebna za njegovo lakiranje u željenu boju. S druge strane, površina trupa može služiti i kao velika te financijski vrlo povoljna reklamna površina koja je pokretna i može se tijekom cijele godine pojaviti u gotovo svim mjestima duž jadranske obale.
 
Nakon dizajnersko-grafičke pripreme novog ruha za plovila započinje proces koji se može poistovjetiti s krojačkim poslom: slijedi izmjera i rezanje materijala te odijevanje plovila. Na kraju brod će izgledati gotovo savršeno i novo.
 
Industrije u eri globalizacije sve više vizualno unificiraju svoje proizvode i usluge kako bi pokrile raznorodnost ukusa na svjetskoj razini te zadovoljile potrebe najrazličitijih korisničkih grupa. Odgovor na tu globalizaciju ukusa u društvu je trend individualizacije. Obljepljivanje plovila te prilagođavanje vanjskog izgleda vlastitim predodžbama jedan je od odgovora tvrtke Print Studio na trend unifikacije.

COPYRIGHT (C) 2014. PRINT STUDIO D.O.O